e-shop | Κατερίνη | Δημιουργία | Θεσσαλονίκη | κατασκευή | προώθηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει ένα e-shop επιτέλους;
Από 3472€, μόνο, με κράτηση εδώ, 2480€.
Όλα έτοιμα... "Με το κλειδί στο χέρι".

Η πρόταση είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και περιλαμβάνει:

- Εκλεπτυσμένη οπτική προσέγγιση (μοναδικό και εξατομικευμένο design).

- Δυναμική διαχείριση. Παροχή εκπαίδευσης σε εκπρόσωπο της επιχείρησής σας για να μπορείτε να το διαχείρίζεστε μόνοι σας.
- Άψογη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση (άρτια εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, pc, laptop, κινητό, tablet, κλπ).
- Πέρασμα συγκεκριμένου αριθμού προϊόντων.
- Προβολή μέσω social media (Facebook, Instagram) του e-shop  για μεγάλο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
- Εσείς δεν κάνετε τίποτα απολύτως. Όλα είναι έτοιμα, σας παραδίδεται και απλά ξεκινάτε λέγοντας στον εαυτό σας «καλή επιτυχία».
- Εγγύηση ποιότητας αποτελέσματος 100%.

Εφόσον ενδιαφέρεστε πραγματικά, κάνετε κράτηση στην παρακάτω φόρμα τη συγκεκριμένη προσφορά ώστε να προγραμματιστεί ένα ραντεβού για παρουσίαση δείγματος και άλλων λεπτομερειών που δεν αναγράφονται εδώ καθώς ο «κακός ανταγωνισμός» αντιγράφει άμεσα και καταστρέφει κάθε δημιουργική πρόταση για την ανάπτυξη και την εξέλιξη των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.






Αποδέχομαι το κόστος των 2480€ (με ΦΠΑ) και πραγματοποιώ άμεσα την κράτηση της προτασης "Ε-SHOP IMAGE DEAL".

Διαβάστε σίγουρα τα παρακάτω.
Επειδή σε καθημερινή βάση δεχόμαστε τηλεφωνήματα, μηνύματα και γενικότερα έχουμε επικοινωνία με αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη δημιουργία e-shop, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αυτή τη διαδικτυακή προσφορά (το τονίζουμε ισχύει μόνο με κράτηση μέσω διαδικτύου) και να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που επαναλαμβάνονται καθημερινά ώστε να βοηθήσουμε τη σκέψη τους και τις μελλοντικές τους ενέργειες.

1. Δουλεύουν όλα τα e-shop;

Ναι, αν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει πραγματικά και δεν έχεις ακούσει ένα σωρό ανοησίες.

2. Τι χρειάζεται για να δουλέψει ένα e-shop;

Επαγγελματίες, γνώσεις, έρευνα, marketing, στρατηγική, υπομονή, τεχνογνωσία, επιμονή και προωθητικό πρόγραμμα. Αυτός είναι και ο λόγος που σε ένα e-shop υπάρχει το κόστος για το σχεδιαστικό κομμάτι, το κόστος για το λειτουργικό κομμάτι,  το κόστος για το πέρασμα των προϊόντων και το κόστος προώθησης ολόκληρου του διαδικτυακού καταστήματος μέσω των social media. Αν δεν υπάρχουν όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει και e-shop στην πραγματικότητα.

3. Όλα αυτά για ένα e-shop δεν μπορώ να τα κάνω μόνος/η μου;

Πέρα από το να εκπαιδευτείς στο πέρασμα των προϊόντων και να το κάνεις μόνος σου αυτό, συγνώμη αλλά… Όχι, δεν μπορείς. Προσπάθησε αλλά «θα βγάλεις» ίσως, 100€ το μήνα και όχι αυτά που «δείχνουν» μια σοβαρή επένδυση και κίνηση.

4. Δηλαδή εσύ μου λες τώρα ότι για να «φτιάξω» ένα σοβαρό e-shop που να δουλεύει πρέπει να δώσω από 2800€ (χωρίς ΦΠΑ) ή αλλιώς από 3472 (με ΦΠΑ) αλλιώς το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί με πολύ χαμηλότερο κόστος θα προκαλεί «αρνητικά και χλευαστικά σχόλια» υποψήφιων πελατών και του σοβαρού ανταγωνισμού;

Ακριβώς, έτσι. Μια παρατήρηση εδώ. Από 1500 - 2000€ (χωρίς ΦΠΑ) με τη συνεργασία ενός «άριστου γνώστη του αντικειμένου», «ξεκινάς μια καλή και ολοκληρωμένη δουλειά» που θα έχει σίγουρα μια επιτυχία.  Άκου, λίγο. Έχεις κάποια δεδομένα. Βάλε το μυαλό σου να λειτουργήσει σωστά και κάνε μια απλή ανάλυση αυτών. Χρειάζεσαι μια κατασκευή. Χρειάζεσαι τουλάχιστον να περαστούν κάποια προϊόντα με σωστές περιγραφές, επεξεργασμένες φωτογραφίες, χρειάζεσαι επικοινωνιακούς μηχανισμούς, σύνδεση με κάρτες, τράπεζες, κλπ. Το πιο σημαντικό όμως χρειάζεσαι προωθητικό πρόγραμμα για να μάθει κάποιος ότι υπάρχει το e-shop σου. Αν υποθέσουμε ότι θέλεις 200-300€ το ελάχιστο για μια προώθηση 30 ημερών πως είναι δυνατόν  να «πάρεις ένα ολοκληρωμένο e-shop  το οποίο θα είναι άψογο και θα προωθηθεί κιόλας με 400€ ή 500€  ή 800€ κλπ; Άρα κάτι δεν θα πηγαίνει καλά και κάθε ημέρα θα υπάρχει και κάποια αστοχία ή κάποια extra ή κρυφή χρέωση.

5. Δηλαδή εσείς στην Image δεν κάνετε e-shop με 500 - 900€, να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Ακριβώς, έτσι. Σου εξηγήσαμε τι σημαίνει e-shop και πως πραγματοποιείται η επιτυχία του. Εμείς κάνουμε μόνο επιτυχίες, λοιπόν, με εγγύηση 100%. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα ρεαλισμού. Πρέπει να αντιληφθείς από μόνος/η σου ότι δεν είναι δυνατόν με 500€ να δημιουργήσεις ένα κατάστημα που να κάνει χιλιάδες ευρώ τζίρο. Με το κόστος που ρωτάς κάνουμε απλά στατικά ή δυναμικά, ποιοτικά και αξιόπιστα εμπορικά websites αλλά όχι e-shop.

«Το πρώτο βήμα επιτυχίας για όλους μας είναι να αποδεχτούμε ποια είναι η πραγματικότητα. Τα πράγματα, λοιπόν, είναι απλά και είναι ακριβώς όπως περιγράφονται παραπάνω.»
Επιστροφή στο περιεχόμενο