Κατερίνη | Δημιουργία | Θεσσαλονίκη | κατασκευή | προώθηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η «αγορά ψάχνει» άμεσες και αξιόπιστες λύσεις. Εμείς τις δίνουμε.

Καθημερινά τα περισσότερα μηνύματα και αιτήματα που δεχόμαστε από επαγγελματίες και επιχειρήσεις μέσω όλων των τρόπων επικοινωνίας μαζί μας αφορούν μία συγκεκριμένη «κατάσταση»…

Ότι το τηλέφωνο τους πλέον δεν «χτυπάει».

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι αρκετοί πέρα από το άστατο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον του «επιχειρείν» στη χώρα μας.

Για εμάς όμως, ο κυριότερος είναι ότι δεν υπάρχει σταθερή και αξιόπιστη εξωστρέφεια της επιχείρησης με συνεχόμενο ρυθμό και φυσικά με επαγγελματικό τρόπο.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν τις καταστάσεις με γρήγορο τρόπο «σκοντάφτουν» στον «ερασιτεχνισμό» και σε αρκετές περιπτώσεις στην ικανοποίηση της «περιέργειας» τους σε κάτι που τους προτείνει κάποιος/α από το φιλικό ή άλλο περιβάλλον τους ο/η οποίος/α είναι παντελώς άσχετος/η με την επικοινωνία.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνουμε εμείς και με το πρόγραμμα «ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 100%», διάρκειας δώδεκα (12) μηνών κάνουμε πράξη 100% το βασικό στόχο της συνεργασίας μας μαζί σας ο οποίος είναι ότι θα «χτυπήσει» το τηλέφωνο σας για «νέες δουλειές» ή «νέες πωλήσεις» προϊόντων ή υπηρεσιών.

Πως το πετυχαίνουμε αυτό;

Βασικά δεν σας αγχώνουμε καθόλου και δεν ζητάμε να κάνετε τίποτα απολύτως παρά μόνο να μας κρίνετε για το τελικό αποτέλεσμα.

Εσείς συνεχίζετε ότι κάνατε μέχρι σήμερα και εμείς δημιουργούμε παράλληλα μία εντελώς νέα κατάσταση για την επαγγελματική σας δραστηριότητα με σκοπό τα αποτελέσματα να είναι εντελώς μετρήσιμα από τις δικές μας τεχνικές και στρατηγικές που θα ακολουθήσουμε.


Πληροφορίες για το πρόγραμμα.

1. Δημιουργούμε ένα mini website που προβάλλει πολύ γρήγορα τον επαγγελματία ή την επιχείρηση και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το website της επιχείρησης που ενδεχομένως υπάρχει καθώς επιθυμούμε την άνοδο της διαδικτυακής εικόνας της στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Το χρειαζόμαστε εμείς για τη δική μας στρατηγική και μόνο και η επιχείρηση δεν έχει καμία υποχρέωση να το συντηρήσει μετά το τέλος της δωδεκάμηνης συνεργασίας εκτός και αν επιθυμεί την ανανέωση του προγράμματος ή κάποια άλλη επιλογή που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο.

 
2. Δεν χρειαζόμαστε τα social media της επιχείρησής σας. Μπορείτε να τα κρατήσετε και να τα κάνετε ότι θέλετε.

 
3. Θα προωθήσουμε την επιχείρηση σας στο νομό Θεσσαλονίκης ή στο νομό Πιερίας ή σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τα social media του Thessoffers.gr ή του Pieriaoffers.gr τα οποία έχουν πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα λόγω της ποιότητας του κοινού τους με ότι αυτό συνεπάγεται για το στόχο και τον προορισμό του μηνύματος που επιθυμούμε να περάσουμε τόσο σε συγκεκριμένη περιοχή όσο και συνολικά στη χώρα.

 
4. Η προώθηση μέσω των συγκεκριμένων social media αφορά τη δημιουργία posts και stories τα οποία θα δημιουργούνται και θα χορηγούνται για δώδεκα (12) μήνες.

 
5. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και προβολή με συνδρομητικά αποτελέσματα μέσω Google ads.

 
6. Ο υποδειγματικός έλεγχος όλου του project από εμάς ώστε να μην γίνονται «λάθη» και «παραλείψεις» όπως συμβαίνει στις περισσότερες φορές με τα website και τα social media των επιχειρήσεων αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι «η δουλειά θα γίνει ακριβώς όπως πρέπει να γίνει για να έχει μόνο εξαιρετικά και επιτυχημένα αποτελέσματα».

 7. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο 100%.

Τρόποι πληρωμής προγράμματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να το αποκτήσετε με δύο τρόπους με την αξία του να εναλλάσσεται με βάση τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε να επιλέξετε.

 
Πρώτος τρόπος πληρωμής με κόστος 2500€ (με ΦΠΑ).
Τραπεζική κατάθεση με προκαταβολή 1000 ευρώ και τα υπόλοιπα μέσα σε 60 μέρες με όποιο τρόπο επιθυμεί η επιχείρηση.  

 
Δεύτερος τρόπος πληρωμής με κόστος 3600€ (με ΦΠΑ).
Τραπεζική κατάθεση με προκαταβολή 600 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δέκα (10) μηνιαίες δόσεις ύψους 300 ευρώ.   
 
 
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε κράτηση του προγράμματος «ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 100%».

Επιθυμώ να αποκτήσω το πρόγραμμα «ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 100%» με κόστος 2500€ (με ΦΠΑ)
Επιθυμώ να αποκτήσω το πρόγραμμα «ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 100%» με κόστος 3600€ (με ΦΠΑ)
Επιστροφή στο περιεχόμενο