ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στέργιος Ακρίβος.  Σύμβουλος στρατηγικής.
Ο «άνθρωπος των μεγάλων επιτυχιών».

WHO IS WHO
Στέργιος Ακρίβος
Σύμβουλος στρατηγικής

-----------------------------------------

Ο Στέργιος Ακρίβος βρίσκεται επιτυχημένα, εδώ και 20 χρόνια σχεδόν, στο τιμόνι της εταιρείας επικοινωνίας Image Communication η οποία δραστηριοποιείται σε επίπεδο συμβουλευτικής επικοινωνίας επιχειρήσεων σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Είναι επίσης ο ιδρυτής του πρώτου διαδικτυακού κέντρου δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην Ελλάδα (PR4net.gr) για το οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος καθώς αυτός ο διαδικτυακός τόπος κατάφερε να δώσει μια εικόνα για το τι ακριβώς εξυπηρετεί το επιστημονικό αντικείμενο των δημοσίων σχέσεων ακόμα και στον πιο ανυποψίαστο πολίτη.

Σε πρώτο βαθμό έχει σπουδάσει δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία και σε δεύτερο έχει ενισχύσει την επιστημονική του επάρκεια σε εξειδικευμένα πεδία όπως είναι το πολιτικό marketing, το strategic marketing management και το crisis management.

Επιχειρήσεις και δημόσια πρόσωπα έχουν ζητήσει τις επαγγελματικές ή τις φιλικές του συμβουλές επενδύοντας, όλοι  σχεδόν στο σύνολό τους, στην επαγγελματική του συνέπεια αλλά κυρίως  στον ιδιόρρυθμο αλλά πολύ έντιμο χαρακτήρα του.  

Στις επαγγελματικές του συναντήσεις μιλά μόνο τη "γλώσσα της αλήθειας",  όσο δυσάρεστη και αν είναι σε κάποιες περιπτώσεις για μια επιχείρηση που επιθυμεί μια συνεργασία μαζί του, έχοντας, πάντοτε όμως, ως μοναδικό στόχο το δημιουργικό αποτέλεσμα και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. Αυτό συμβαίνει γιατί θεωρεί, αντίθετα με πολλές άλλες θεωρίες, ότι στη σωστή εταιρική ή πολιτική επικοινωνία δεν έχουν θέση σοβαρά ψέματα, επιφανειακές κολακείες και ολοκληρωτικοί συναισθηματισμοί γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια πάντα στην καταστροφή.

Πιστεύει πολύ στους νέους ανθρώπους και ειδικά στους ανθρώπους που έχουν όραμα, θέληση, δημιουργική νοοτροπία και κυρίως μαχητική διάθεση στα πλαίσια της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας.

Η αγαπημένη του φράση είναι ότι "όλοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα, αρκεί όμως πρώτα να έχουν προσπαθήσει αρκετά και σοβαρά".

Πλήθος απόψεων του μπορεί κάποιος να βρει σε αρθρογραφία του η οποία πάντα δημοσιεύεται πρώτα στο PR4net.gr και έπειτα μπορεί να αναδημοσιευτεί οπουδήποτε.

Λατρεύει τα σεμινάρια που πετυχαίνουν πραγματικά τη μεταφορά τεχνογνωσίας καθώς και την ανταλλαγή απόψεων που προκύπτουν μέσα σ’ αυτά, γεγονός το οποίο είναι και ο βασικός λόγος που επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να πραγματοποιεί τις εισηγήσεις του σε ολιγομελή τμήματα και μόνο.

--------------
Καλέστε τώρα τον σύμβουλο στρατηγικής και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του και ίσως είναι αυτή η στιγμή που μπορεί τόσο η επιχείρησή σας όσο και η ζωή σας να τοποθετηθούν σε ένα νέο δρόμο ασφάλειας και επιτυχίας.

Μπορείτε να δείτε τον σύμβουλο στρατηγικής...

- 15 λεπτά, εντελώς δωρεάν.
- 60 λεπτά, 50 ευρώ (με ΦΠΑ).
- 90 λεπτά, 160 ευρώ (με ΦΠΑ).

Σε κάθε περίπτωση συνεργασίας αφαιρείται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε το ποσό που αντιστοιχεί για τη συνάντηση με τον σύμβουλο στρατηγικής η διάρκεια της οποίας είναι 60 λεπτά ή 90 λεπτά.
Επιστροφή στο περιεχόμενο